Chantal Ouwehand Zielswerk

ENERGETISCHE HUISREINIGING

Als je huis niet (meer) fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis of pand, of er gebeuren onverklaarbare dingen in je huis, je gezin slaapt slecht, of jij of iemand in je gezin heeft allerlei klachten waarvan de oorzaak niet te achterhalen is, dan kan het zijn dat je huis of pand energetisch verontreinigd is.
Door een energetische huisreiniging kan de energiehuishouding in het huis of pand weer in balans komen, wat een gunstige invloed heeft op de levensenergie van de bewoners.

Verschijnselen als de energie in de huis verstoord is:

  • je niet “thuis” voelen in je eigen huis
  • je ervaart slaapproblemen, hebt last van nachtmerries of je word niet uitgerust wakker
  • het je niet fijn voelen op bepaalde plekken in huis, een onverklaarbaar gevoel
  • er hangt een gespannen sfeer in het huis of pand, of in een bepaalde ruimte en de ruimte kan bijvoorbeeld erg “zwaar” voelen
  • de ruimte die je binnenloopt voelt koud aan ondanks dat de verwarming aanstaat
  • aanwezigheid voelen van iets of iemand, terwijl er niemand is
  • als het gaat om een bedrijfspand: de sfeer onder de medewerkers is slecht, de productiviteit is laag of het ziekteverzuim is opvallend hoog

Oorzaken van een energetisch verontreinigd huis:

Vaak word er als eerste gedacht aan entiteiten, geesten, zwarte magie, aardstralen enz als er word gevraagd naar de oorzaak van een energetisch verontreinigd huis. Dit is gedeeltelijk waar. Een groot gedeelte van de verontreiniging vindt namelijk ook plaats door de bewoners zelf, of ex- bewoners in het geval men een nieuw huis betrekt. Negatieve emoties of emotionele gebeurtenissen zoals woede, ergernissen, depressie, stress, verdriet, angsten etc van personen blijven ook vaak in een ruimte “hangen”.

Werkwijze: 

Bij een energetische huisreiniging word het huis of pand gezuiverd door negatieve energieën te verwijderen of te neutraliseren.
Voordat er begonnen word met het energetisch reinigen van de ruimtes, word in een kort gesprek gevraagd wat er zoal ervaren wordt. Vervolgens zal er met nader te bepalen middelen, zoals witte salie, palo santo, intenties en door te evt te communiceren met de aanwezige energie van boven naar beneden werkend door de ruimtes lopen en het huis of het pand zo energetisch reinigen.

Tijdens de reiniging word door contact te maken met de eventueel aanwezige energie de nodige informatie verkregen. Na (of tijdens) de reiniging word u verteld wat er eventueel is waargenomen en kan antwoord gegeven op uw eventuele vragen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u na de reiniging toch nog vragen te binnen schieten. In dat geval kunt u altijd nog contact met opnemen met evt. vragen of onduidelijkheden.

De duur van een energetische reiniging van een gewoon woonhuis is gemiddeld 1 a 1,5 uur (afhankelijk van of we met 1 of 2 personen komen) en uw investering is dan €95,-. (Prijs is incl. 10 km reizen buiten Apeldoorn, boven de 10 km word een vergoeding van €0,19 per km berekend)
In het geval van een groter woonhuis of bijvoorbeeld een bedrijfspand is uw investering afhankelijk van de locatie en de oppervlakte, neem in dit geval contact op voor een vrijblijvende offerte.

Lid van de SNU