Chantal Ouwehand Zielswerk

Uitgebreide foto reading (op afstand)

Uitgebreide foto reading (op afstand)

Bij een uitgebreide foto reading van uzelf, uw kind, of een overleden dierbare stem word afgestemd op degene op de foto. De berichten die ik dan doorkrijg zijn heel persoonlijk. Het geeft inzichten over jezelf, je kind of overleden dierbare, het (geleefde) leven, en eventuele boodschappen of adviezen van de spirits of overleden dierbare. Bij een uitgebreide foto reading kunt u ook eventuele vragen stellen, die worden dan meegenomen tijdens de reading. 

Mocht dit tijdens de reading naar voren komen, is er in deze uitgebreide foto reading ook ruimte voor een healing op afstand. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

U stuurt de naam, foto, geboortedatum en eventuele overlijdensdatum van degene voor wie u de reading aanvraagt (dit kunt u uiteraard ook zelf zijn). 

Ik stuur u een factuur als betaalbewijs en hier op staan ook de betaalgegevens.

Zodra de betaling is ontvangen, komt u op de agenda en maak ik tijd voor de reading. Zodra ik klaar ben met de reading stuur ik u hiervan het verslag. Gemiddeld heeft u het verslag binnen 1 a 2 weken, dit hoort u bij het bevestigen van de reading. 

Gelukkig kan niemand uw toekomst beinvloeden, vragen over uw toekomst kunnen dus in de meeste gevallen ook niet beantwoord worden. Evenals vragen over uw gezondheid, als u twijfels heeft over uw gezondheid schakelt u altijd de hulp in van een arts.  

Als de aanvraag gaat over een ander persoon dan uzelf van boven de 18, dan heb ik graag rechtstreeks contact met deze persoon. 

Lid van de SNU